ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
دانلود مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی قیمت: 3500 تومان ![]() کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی فهرت مطالب: سابقه و هدف : مواد و روش : یافته ها : نتیجه گیری و توصیه ها : مقدمه : 1 _ نانو فناوری مرطوب : 2 _ نانو فناوری خشک: 3 _ نانو فناوری محاسبه ای : اهمیت نانوفناوری در جهان امروز و اینده بشریت حوزه ساخت وتو لید مواد : حوزه الکترونیک و رایانه : سایر حوز ه ها : عوامل موثر بر خواص مواد عناصر تشکیل دهنده مواد : ساختار مواد : زیر ساختار مواد : اشنایی با اصطلا حات نانو مواد : نانو بیو مواد : الف : _ نانو بیوذرات : ب: _ نانو کپسول ها : پ: _ درخت سان ها : ت: _ کاکلیت ها : ه : _ ذرات ویروس مانند : و : _ پروتئین نانو ذرات : کاربرد های نانو فناوری در صنایع غذایی بسته بندی : تولید غذا های ملکولی : برچسب گذاری و پایش : افزودنی های غذایی در مقیاس نانو : غذا های دارای انتشار مخصوص در بدن : نتیجه گیری : روکش کردن انزیم ها سنتز و تولید غذا : تولید آفتکش / دارو و حمل آنها: تولید غذاهای GM: آنالیز و شناسایی محصولات کشاورزی: معجزه نانو در ماندگاری موادغذایی بسته بندی شده بهبود بسته بندی مواد غذایی: افزودنی های شاخص نانو در نانو غذا: نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحولی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو علم در علوم غذا و صنایع این مقاله نوشته شده است . |