فروشگاه گل رز

فروش انواع فایل وکتاب الکترونیکی و...

فروشگاه گل رز

فروش انواع فایل وکتاب الکترونیکی و...

دانلود مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی


دانلود مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی

قیمت: 3500 تومان

کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
به صورت فایل ورد و قابل ویرایش 
تعداد صفحات 32


فهرت مطالب:


سابقه و هدف :


مواد و روش :


یافته ها :


نتیجه گیری و توصیه ها :


مقدمه :


1 _ نانو فناوری مرطوب :


2 _ نانو فناوری خشک:


3 _ نانو فناوری محاسبه ای :


اهمیت نانوفناوری در جهان امروز و اینده بشریت


حوزه ساخت وتو لید مواد :


حوزه الکترونیک و رایانه :


سایر حوز ه ها :


عوامل موثر بر خواص مواد


عناصر تشکیل دهنده مواد :


ساختار مواد :


زیر ساختار مواد :


اشنایی با اصطلا حات نانو مواد :


نانو بیو مواد :


الف : _ نانو بیوذرات :


ب: _ نانو کپسول ها :


پ: _ درخت سان ها :


ت: _ کاکلیت ها :


ه : _ ذرات ویروس مانند :


و : _ پروتئین نانو ذرات :


کاربرد های نانو فناوری در صنایع غذایی


بسته بندی :


تولید غذا های ملکولی :


برچسب گذاری و پایش :


افزودنی های غذایی در مقیاس نانو :


غذا های دارای انتشار مخصوص در بدن :


نتیجه گیری :


روکش کردن انزیم ها 


سنتز و تولید غذا :


تولید آفتکش / دارو و حمل آنها:


تولید غذاهای GM:


آنالیز و شناسایی محصولات کشاورزی:


معجزه نانو در ماندگاری موادغذایی بسته بندی شده


بهبود بسته بندی مواد غذایی:


افزودنی های شاخص نانو در نانو غذا:





نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحولی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو علم در علوم غذا و صنایع این مقاله نوشته شده است .

خرید        سوال از فروشنده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.